Retourneren - Herroepingsrecht

Niet tevreden over uw aankoop? U heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag van ontvangst van uw bestelling.

Aan het terug sturen van een artikel zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

1. Het artikel mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn.

2. De evt. originele verpakking moet er nog omheen zitten (dat is niet het cadeaupapier dat wij er omheen doen).

3. Stuur geen artikelen terug zonder ons eerst contact met ons te hebben gehad. Deze zullen namelijk niet in behandeling genomen worden!

4. Stuur het artikel binnen de termijn van 14 kalenderdagen retour. Incl. de pakbon of een briefje met het ordernummer en uw erop!

Let op! Stuur het artikel/de artikelen pas terug nadat u bericht van ons heeft gehad.  Items uit de SALE zijn uitgesloten v.h. retourrecht.

Retouradres: Moordhuizen 1, 6626KH Alphen

Het retourneren is altijd voor uw rekening. Dit geldt ook voor het risico van verzenden. Mocht een artikel beschadigd bij ons binnen komen, dan zal deze niet worden vergoed.

Het door ons verschuldigde bedrag (niet de retourkosten) wordt binnen 14 kalenderdagen terug gestort naar uw rekening. Bij iDEAL-betaling gebeurt dit via iDEAL.

Mocht er door u geen verzendkosten zijn betaald omdat het totaalbedrag van de bestelling boven de €75,00 was uitgekomen en 1 van deze artikelen wordt geretourneerd dan zullen er alsnog verzendkosten worden berekend. Dit zal dan van het te crediteren bedrag af worden getrokken.

 

Om een artikel te retourneren kunt u onderstaande tekst kopiëren en in uw email plakken en te sturen naar: info@athomeliving.nl :

Ik wil hierbij laten weten dat ik het volgende artikel (of artikelen) wil retourneren van ordernummer: 

Artikel(en):

Ontvangen op: 

Naam, adres en rekeningnummer

 

© 2011 - 2024 At Home Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel